LOGO Anja Bay.jpg

Min egen fødselsangst blev vendt til en optur

 

Min historie

Jeg  er uddannet Hultén fødselspraktiker 2016

Efter min egen anden fødselsoplevelse, har jeg været overbevist om, at alle kan få en god fødselsoplevelse. Ligesom jeg selv havde.

Jeg har på egen krop erfaret den store forskel der ligger i være forberedt og ikke-forberedt til fødslen. Både mentalt og fysisk.
Jeg har født to piger på Rigshospitalet.

Min første fødsel var lang og kompliceret, jeg var ikke forberedt og blev undervejs overrumplet over den stigende smerte fra veerne. Jeg følte mig sat ud af spil. Først da jeg havde født min datter, fik jeg at vide at hun var "stjernekigger". Jeg var glad og lykkelig over min datter, men overbevidst om at det var første og sidste gang jeg havde født naturligt.

Da jeg et par år senere blev gravid igen, meldte fødselsangsten sig. Jeg tog sagen i egen hånd og forberedte mig med "Smertefri fødsel". Det endte med at være en fantastisk oplevelse, som også på en måde har været med til reparere på min første fødselsoplevelse.

Det er helt klart mine egne fødselserfaringer og oplevelser, der har ført mig til at uddanne mig til fødselspraktiker.

At have en god fødselsoplevelse betyder alt, da det er starten på et nyt liv med baby. Det er vigtigt at du, som mor, kommer styrket ind i moderskabet klar til at være der for din nyfødte.

Jeg vil især gerne hjælpe dig der har en form for angst overfor din fødsel.

Jeg har erfaring som fødselspraktiker fra både hospitals- og hjemmefødsler.

Jeg har gennemgået kurser i:

Rebozo v. Martha Orbis/Maiaklinikken

Akkupressur v. Hannah Arlaud Lindh/Doulakademiet

Efterfødselssamtale-teknik v. Bente Nørgaard/Nordlys 

Praksisnær erfaring med teknikkerne fra Smertefri Fødsel Anja Bay Metoden v. Anja Bay